Despre noi

Despre noi

Compania VP SISTEM este prezentă pe piața industriei privată de securitate din anul 2015, și este autorizată de către organele de stat pentru furnizarea acestor servicii de siguranță și securitate.

Am dezvoltat un portofoliu unic de soluții și sisteme pentru a răspunde cerințelor clienților noștri pentru a crește și a obține avantaje competitive. Este ceea ce ne-am propus de mai bine de 5 ani, când VP SISTEM a făcut primii pași și este ceea ce ne stimulează astăzi, ceea ce ne determină să dezvoltăm continuu gama noastră de soluții și servicii, precum și parteneriate cu producătorii de top.

Promitem clienților noștri doar ceea ce le putem oferi, iar cei care au lucrat cu noi știu că pot conta pe onestitatea și corectitudinea noastră și în egală măsură pe calitatea oamenilor, serviciilor și produselor noastre. Ei știu că VP SISTEM depune toate eforturile pentru a le rezolva situatiile de acum, dar că, de asemenea, ne gândim la bunăstarea lor viitoare, ca și cum ar fi viitorul nostru în joc.

Misiunea noastra

Îmbunătățirea experienței clienților finali, soluțiile de securitate integrată, identificarea automată a datelor și nu în ultimul rând sustenabilitatea, sunt câteva din competențele pe care le-am dezvoltat în decursul timpului, lucrând cu peste 500 de clienți din retail, finanțe-bănci, sănătate, producție, logistică, etc .

Unul din punctele noastre forte este crearea unei soluții complete, prin serviciile pe care le oferim, care încep din stadiul de proiectare, continuă cu managementul de proiect și implementarea și sunt completate de cele post-implementare. VP SISTEM asigură suportul tehnic și service pentru soluțiile livrate.

Echipa VP SISTEM

Profesionalismul VP SISTEM se bazează atât pe realizările profesionale ale angajaților, cât și pe comportamentul acestora. Încurajăm comunicarea, concurența echitabilă și inovația. Susținem moral și financiar pregătirea angajaților pentru a deveni cei mai buni din domeniu.

Comunitatea

Suntem conștienți și responsabili de importanța calității comunității în care trăim și în care ne desfășurăm afacerile, motiv pentru care am jucat un rol activ în respectarea legilor, la plata impozitelor la timp și protejarea mediului.

Tehnologie

Fiind o companie independenta 100% romaneasca, am ales si continuam sa alegem cu grija furnizori de solutii si de echipamente, astfel incat clientul final sa beneficieze de cele mai sigure si noi solutii de pe piata la preturi orientate spre client.

Valorile VP SISTEM

 • Respectul

  Ne respectăm promisiunile, angajamentele, reglementările, clienţii, partenerii şi angajaţii, pentru ca la rândul nostru să fim respectaţi.
 • Responsabilitatea faţă de resurse

  Conştientizăm că o afacere sănătoasă şi un loc de muncă bun presupun cheltuieli responsabile, eficiente. Responsabilitatea este o DECIZIE si o masura a MATURITATII fiecaruia dintre noi. Ea nu este o calitate innascuta, ci invatata, iar organizatia are un rol esential in acest sens.
 • Integritatea

  Este principiul care caracterizează toate serviciile VP SISTEM şi pentru care clienţii şi partenerii noştri au încredere în noi.
 • Legalitatea

  Respectăm compania dacă respectăm fidel legile şi reglementările în domeniu, autorităţile statului şi colaborăm instituţional cu acestea pentru menţinerea stării generale de legalitate.
 • Accesibilitate

  Dorim să promovăm servicii accesibile oricărui client, pentru că securitatea nu mai este o necesitate de lux, ci o necesitate.
 • Disponibilitate

  Succesul nostru depinde de oamenii noștri. Credem în puterea lucrului în echipă și în disponibilitatea și capacitatea fiecăruia de a-și dezvolta competențele. Este o provocare la care fiecare trebuie să răspundă zi de zi și care ne asigură competitivitatea pe nișa noastră din piață.
Securizează-ți viitorul cu VP SISTEM!
PROMO

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept