Service si mentenanta

Solutii Service si mentenanta

Înființată în scopul îmbunătățirii și specializării serviciilor de suport tehnic și mentenanță, această divizie beneficiază în prezent de tehnicieni și ingineri, certificați și autorizati pe domeniile lor de activitate.

VP SISTEM oferă în prezent servicii de mentenanță și suport tehnic pentru următoarele tipuri de sisteme și instalații:

 • Sisteme de securitate (supraveghere video, detecție efracție, protecție perimetrală, control acces);
 • Protecție la incendiu (detecție, alarmare);
 • Automatizări (Building Management Systems);
 • Sisteme pentru parcări și acces auto (bariere, porți, bolarzi);
 • Automate de tichete, automate de plataă;
 • Sisteme inteligente pentru transport;
 • Sisteme audio-video (sonorizare, conferințe, video display, automatizări);
 • Infrastructură IT&Comunicații (networking, data center, comunicatii unificate).

GARANȚIE

VP SISTEM oferă garanție tuturor echipamentelor pe care le comercializează și le instalează dacă acestea sunt utilizate, operate și întreținute conform instrucțiunilor de funcționare ale producătorilor. Utilizarea necorespunzătoare a echipamentelor, precum și lipsa de întretinere a acestora pot atrage anularea garanției.

SERVICE

Dispunem de propria echipa de ingineri certificați și autorizați de către producători pentru a repara echipamente electronice, atât în perioada de garanție cât și în cea de postgaranție.

MENTENANȚĂ

Pentru a preveni defectarea echipamentelor și a sistemelor și pentru a asigura funcționarea optimă a acestora, este necesar să asigurați mentenanța corespunzătoare conform recomandărilor producătorilor și, acolo unde se impune, respectând legislația în vigoare.

Nu în ultimul rand, serviciile de mentenanță reduc substanțial costurile necesare repunerii sistemelor țn funcțiune în caz de avarie, precum și a costurile colaterale ce pot apărea prin afectarea altor operațiuni și procese de bază ale afacerii dumneavoastră.

Pentru a preveni defectarea echipamentelor si a sistemelor si pentru a asigura functionarea optima a acestora, este necesar sa asigurati mentenanta corespunzătoare conform recomanărilor producătorilor și, acolo unde se impune, respectând legislația în vigoare. Nu în ultimul rând, serviciile de mentenanță reduc substanțial costurile necesare repunerii sistemelor în funcțiune în caz de avarie, precum și a costurile colaterale ce pot apărea prin afectarea altor operațiuni și procese de bază ale afacerii dumneavoastră.

DE CE VP SISTEM?

Încheierea unui Contract de Suport Tehnic si Mentenanta cu VP SISTEM asigură și vă garantează:

 • revizii periodice conform recomandarilor producatorilor si/sau normelor legale;
 • interventii in cel mai scurt timp pentru remedierea defectiunilor ce pot aparea la unele echipamente și repunerea imediată în funcțiune a sistemelor;
 • serviciu de permanență prin care inginerii și tehnicienii noștri sunt disponibili și pot oferi suport tehnic;
 • existenta in stoc a consumabilelor, pieselor de schimb, subansamblelor sau echipamentelor care se impun, conform nivelului de service agreat (SLA);
 • monitorizarea la distanta a sistemelor critice pentru a depista in timp real mesajele de avertizare sau erorile de functionare si pentru a asigura un raspuns prompt din partea echipei noastre tehnice.
Securizează-ți viitorul cu VP SISTEM!
PROMO

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept