Solutii

Solutii


BMS - SMART

Conceptul de casă inteligentă înseamnă un sistem integrat, la care sunt conectate toate dispozitivele și aparatajele dintr-o clădire. Intrerupătoarele, jaluzelele, iluminatul, aerul conditionat, temperatura și aproape toate aparatele electrice sunt conectate la același sistem și pot fi controlate de la o singură sursă.

CONTROL ACCES

Un sistem care permite o triere corespunzătoare a persoanelor care au dreptul de a intra în anumite arii garantează în mod evident reducerea pierderilor datorate furturilor şi elimină accesările neautorizate ale unor informaţii, documente etc.

DETECTIE EFRACTIE

Sistemele de detecție efracție și alarmare propuse de VP SISTEM vă ajută să vă asigurați că persoanele apropiate, proprietățile și bunurile dumneavoastră sunt protejate 24h pe zi de intrușii nedoriți.

DETECTIE INCENDIU

Solutiile noastre se bazează pe echipamente de ultimă generație de la producători consacrați în domeniu, ceea ce garantează fiabilitatea și siguranța în exploatare.

INFRASTRUCTURA COMUNICATII

Infrastructura de comunicaţii este elementul cheie al bunei funcţionări a oricărui tip de sistem pentru comunicaţii de date şi voce.

INTERFONIE

VP SISTEM implementează sisteme de interfonie si videointerfonie atât pentru obiective de mari dimensiuni (hale industriale, depozite, sedii de firmă, instituții publice), cât și pentru obiective private de mici dimensiuni (reședinte particulare).

SECURITATE PERIMETRALA

Pentru protejarea obiectivelor ce acoperă o suprafață mare și a celor care necesită o protecţie suplimentară împotriva tentativelor de efracţie.

SISTEME INTEGRATE

Un sistem integrat de securitate este un sistem ce oferă posibilitatea de a accesa, controla și monitoriza sisteme diferite de alarmare la efractie, supraveghere video, control acces sau detectie si semnalizare la incendiu.

SOLUTII DE ILUMINAT

Va oferim o gama completa de solutii in domeniul iluminatului cu LED pentru interior cat si pentru exterior.

SUPRAVEGHERE VIDEO

Componentă importantă în cadrul sistemelor integrate de securitate, supravegherea video permite monitorizarea în timp real a persoanelor sau a evenimentelor la nivelul perimetrului, a căilor şi zonelor de acces.

SUPRAVEGHERE VIDEO - ACASA

Daca doriti sa va simtiti in siguranta in casa dumneavoastra, asa cum nu v-ati mai simtit pana acum, ar trebui sa va ganditi la achizitionarea unui sistem de supraveghere video.

SUPRAVEGHERE VIDEO - ASOCIATIE DE PROPRIETARI

Pe scurt camerele de supraveghere video reprezinta echipamentele ce monitorizeaza cu atentie comportamentul indivizilor, biroul, depozitul,scara blocului, masina din parcare etc.

PARKING

Fie că aveți un complex de locuinte privat cu parcare proprie, fie că gestionați o zonă de parcare comerciala sau stradala, soluțiile noastre combină o serie de tehnologii high-tech ce pot fi utilizate pentru a vă optimiza eficiența, genera sau proteja veniturile și pentru a îmbunătăți satisfacția clienților.

SISTEME PENTRU CONFERINTE

Pentru o desfăşurare optimă a unei conferinţe, sălile dedicate acestui scop trebuie să aibă integrate sisteme audio-video speciale, menite să asigure confort, o bună sonorizare şi vizualizare pentru participanţii la eveniment.

SALA DE CINEMA

Cinematografele sunt spaţii în care tehnologia audio-video joacă cel mai important rol în crearea unei experienţe audio-vizuale de neuitat.

SISTEME INTELIGENTE DE TRANSPORT

Oferta VP SISTEM cuprinde următoarele tipuri de soluţii pentru managementul inteligent al transportului în zonele urbane.

Securizează-ți viitorul cu VP SISTEM!
PROMO

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept