SECURITATE PERIMETRALA

Solutii SECURITATE PERIMETRALA

Pentru protejarea obiectivelor ce acoperă o suprafață mare și a celor care necesită o protecţie suplimentară împotriva tentativelor de efracţie, VP SISTEM propune variate sisteme de securitate perimetrală ce au la bază garduri inteligente, senzori și radare, sisteme de supraveghere și analiză video, bariere IR și microunde.

Componentele unui sistem de protectie perimetrala

Alcatuirea unor sisteme de detectie perimetrala este obtinuta cu ajutorul urmatoarelor elemente:

  • bariere cu infrarosu - constau in echipamente de emisie si receptie a uneia sau mai multe raze in infrarosu cu semnalul modulat in impulsuri ; in momentul intreruperii razei se declanseaza alarma si poate fi anuntat dispeceratul.
  • bariere cu microunde - sunt alcatuite analog barierelor cu infrarosu cu deosebirea ca senzorii cu microunde sunt volumetrici iar amplasarea lor se face astfel incat sa se asigure o zona de detectie simetrica, semnalul emis fiind deasemenea modulat in impulsuri.
  • senzori monostatici cu microunde - folosesc acelasi principiu ca la barierele cu microunde insa cele doua echipamente, de receptie si de emisie, se gasesc in acelasi loc.
  • detectoare PIR de exterior - permit detectarea surselor de caldura aflate in miscare, iar prinselectivitatea spectrala se poate realiza imunitatea la alarmele false
  • sisteme cu cablu activ de radiofrecventa - reprezinta un ansamblu de doua cabluri, unul fiind injectat de catre un echipament de transmisie de radiofrecventa in banda joasa cu un semnal iar celalalt cablu transforma energia primita de la primul cablu in semnal electric. Calitatea semnalului receptionat este modificata de aparitia corpurilor in miscare iar cablurile pot fi complet mascate (ingropate in pamant sau zid)..
  • sistem cu cabluri tensionate - ofera atat protectie fizica cat si o generare de semnal electric la atingerea unui intrus de reteaua de sarme intinse si tensionate, ghimpate sau nu, monate pe stalpi , zid sau gard.
  • gardul electric - prin utilizarea unei retele de fire electrice (8000V, neletal), gardul electric ofera o protectie atat fizica cat si de indepartare a agresorilor prin socurile produse de descarcarile electrice. Integritatea gardului este monitorizata si localizata permanent cu ajutorul echipamentelor electronice de alarmare si sistemelor de multiplexare.» sistem de multiplexare - este un echipament care primeste semnalele de alarma de la dispozitivele din teren, transmitandu-le catre sistemele de management al securitatii sau catre alte dispozitive anexe cum ar fi porti, sirene , instalatii de iluminat etc. Acest sistem usureaza operarea sistemelor de securitate pe perimetre intinse.
Securizează-ți viitorul cu VP SISTEM!
PROMO

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept