INTERFONIE

Solutii INTERFONIE

VP SISTEM implementează sisteme de interfonie și videointerfonie atât pentru obiective de mari dimensiuni (hale industriale, depozite, sedii de firma, instituții publice), cât și pentru obiective private de mici dimensiuni (resedințe particulare). Rolul sistemelor de interfonie este acela de a permite controlul accesului în clădire sau apartament, accesul fiind posibil printr-o conversație urmată de o comandă de deschidere dată din interior sau prin folosirea cartelei de acces. Intrarile controlate pot fi securizate tot timpul sau doar in timpul orelor de program selectate de utilizatori.

Videointerfoanele sunt utilizate in mod special în mediul rezidential și, asigură posibilitatea vizualizării persoanei cu care se comunică.

Cu un sistem de interfonie VP SISTEM pot fi controlate dintr-o singură locație, de la distanță, toate intrările, astfel încât să fie transferate cu ușurință responsabilitățile către altă zonă, lucru necesar în spitale, instituții publice, dar și centre de afaceri, fabrici și depozite.

  • Posturi de exterior și de interior pentru domeniile rezidențial, comercial și industrial;
  • ­­­Stații industriale;
  • ­­­­Infrastructură comunicații;
  • Interfață videointerfonie IP;
  • Mecanisme de blocare și ­chei de acces.
Securizează-ți viitorul cu VP SISTEM!
PROMO

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept