CONTROL ACCES

Solutii CONTROL ACCES

VP SISTEM oferă clienţilor săi sisteme de control acces pentru securizarea accesului în companii, instituţii, zone industriale, obiective strategice.

Un sistem care permite o triere corespunzătoare a persoanelor care au dreptul de a intra în anumite arii garantează în mod evident reducerea pierderilor datorate furturilor şi elimină accesările neautorizate ale unor informaţii, documente etc.

Totodată, sistemele permit obţinerea unor rapoarte şi grafice de prezenţă zilnice sau periodice.

Din oferta companiei fac parte:

  • Centrale de control acces;
  • Software de control acces;
  • Cititoare carduri;
  • Cititoare biometrice (scanare amprentă deget, iris, faţă, voce);
  • Tag-uri, carduri;
  • Tastaturi;
  • Controlere;
  • Bariere;
  • Turnicheţi;
  • Porţi automate.

Care sunt beneficiile oferite de un sistem de control acces?

Cand vorbim despre control acces automat vorbim si despre pontaj, de aici si Sistemele de Control Acces si Pontaj. Acestea au functia de a monitoriza o persoana din momentul in care intra in incinta unei cladiri securizate pana la parasirea acesteia, indicand exact locul unde a fost folosit cardul de acces.

Practic prin folosirea unui Sistem de Control Acces se permite, in spatiile protejate, accesul persoanelor in conformitate cu anumite reguli prestabilite.

In cadrul corporatist astfel de sisteme de securitate sunt utilizate in mod constant de foarte mult timp, insa in ultima perioada necesitatea s-a extins si in cadrul rezidential si tot mai des intalnim aceasta metoda de securitate.

Care sunt modalitatile de acces?

Pentru acces si pentru identificarea persoanelor sunt folosite o serie de tehnologii cea mai raspandita fiind cartela de proximitate. Controlul aceesului se face si pe baza tag-ului de proximitate, pe baza citirii de retina, amprentei sau codului de acces.

Pontaj

Ca sistem de pontaj modular și complex vă putem oferi un pachet individualizat necesităților dumneavoastră ce cuprinde atât componente software cât și hardware. Module de program pentru pontaj bazate pe tehnologie web, culegerea datelor și evenimentelor din procesul de producție, planificarea personalului și controlul accesului pot fi combinate în orice configurație dorită.

Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ne contactati.

Securizează-ți viitorul cu VP SISTEM!
PROMO

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept