SUPRAVEGHERE VIDEO - ASOCIATIE DE PROPRIETARI

Solutii SUPRAVEGHERE VIDEO - ASOCIATIE DE PROPRIETARI

Pe scurt, camerele de supraveghere video reprezinta echipamentele ce monitorizeaza cu atentie comportamentul indivizilor, biroul, depozitul,scara blocului, masina din parcare, etc. Cu trecerea anilor camerele de supraveghere au devenit populare din considerente de siguranta. Oamenii din ziua de azi, isi monteaza sistem de supraveghere acasa, la birou, in scoli , scara blocului, parcarea blocului sau pe strazi pentru a spori sentimentul de siguranta si pentru a avea o grija in minus.

Cu timpul, sistemele de supraveghere au evoluat astfel incat camerele de supraveghere video pot fi vizionate local sau de la distanta, on-line de pe orice calculator cu o conexiune la internet sau chiar de pe telefonul mobil, la orice ora din zi si noapte.

Furturile, vandalismele, spargerile de apartamente, patrunderea unor persoane suspecte sunt doar cateva dintre problemele cu care se confrunta locatarii unui bloc;

Instalarea camerelor video în scara blocului este singura cale prin care locatarii vor trai într-un mediu sigur si se pot stopa infractiunile comise în incintele sau în apropierea blocurilor.

Trebuie inteles faptul ca montarea unui astfel de sistem nu se face in scopul supravegherii locatarilor, echipamentele de inregistrare fiind montate numai in spatiile comune, respectandu-se legislatia in vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Intreaba-ne de modalitatea de plata !

VP SISTEM ofera sisteme de supraveghere video de calitate superioara in rate, incepand de la 1 ron/luna.

DESCRIEREA SERVICIULUI

Acest serviciu se adreseaza asociatiilor de proprietari ce vor sa instaleze un sistem de supraveghere video pentru scara blocului si zonele de parcare aflate in vecinatatea scarii de bloc;

Scopul instalarii camerelor video este de a combate si de a preveni incidente neplacute soldate cu pagube material însemnate sau agresiuni, ci nu de a supraveghea locatarii blocului si de a le viola intimitatea.

SERVICII VP SISTEM:

  • Instalare (montare) sistem supraveghere video;
  • Administrare(mentenanta) sistem supraveghere video.

Solutia propusa de VP SISTEM este compusa din:

  • camera interior;
  • camera exterior;
  • dvr sau nvr;
  • monitor;
  • videobalon;
  • sursa cu backup;
  • cablu utp/ftp;
  • materiale marunte

Pentru ca punem accent pe confidentialitate si va respectam intimitatea va asiguram ca imaginile video vor putea fi accesate doar de catre Politia Romana si de persoanele autorizate pe baza de user si parola. Imaginile vor fi stocate 20 zile conform legii.

Daca vrei ca furturile, vandalismele, spargerile de apartamente, patrunderea unor persoane suspecte sa fie de domeniul trecutului pentru blocul/scara ta alegi VP SISTEM .

VP SISTEM vine in intampinarea asociatiilor de locatari si ofera solutii de supraveghere video care pot fi achizitionate cu o varietate de modalitati de plata: one time, 3 rate, 6 rate, 12 rate si 36 de rate.

Securizează-ți viitorul cu VP SISTEM!
PROMO

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept