Executare si implementare

Solutii Executare si implementare

Management de proiect

Încadrarea în resursele stabilite, respectarea termenelor de execuție și punere in funcțiune, alocarea numărului optim de specialiști pentru îndeplinirea la termen și în cele mai bune condiții a activităților specifice – acestea sunt doar cateva dintre sarcinile managerilor de proiect care supervizeaza implementarea proiectelor, indiferent de complexitate. VP SISTEM dispune de un departament de project management cu persoane experimentate în coordonarea și derularea lucrărilor de instalații electromecanice, instalații de curenți slabi, infrastructură IT&C.

Instalare & Punere în funcțiune

Instalarea precum și punerea în funcțiune a unui sistem, sunt factori determinanți pentru modul de funcționare în timp a acelui sistem. VP SISTEM acordă o importanță deosebită acestor două procese, asigurandu-se că sunt întotdeauna realizate și supervizate de către ingineri și tehnicieni instruiți, certificați, cu experiență în operarea sistemelor respective. De asemenea, toți specialiștii noștri sunt persoane responsabile, care cunosc legislația în domeniu, înteleg importanța și implicațiile muncii lor.

Instruire

Beneficiile unei tehnologii și fructificarea la maximum a resurselor unui sistem sunt condiționate de o bună cunoaștere a acestuia. Prin urmare, instruirea utilizatorului constituie o etapă foarte importanta și obligatorie pentru noi în desăvârșirea proiectelor implementate. Toate echipamentele și sistemele instalate de către VP SISTEM sunt explicate în detaliu beneficiarilor, din punct de vedere al funcționării, al utilizării și al mentenanței lor ulterioare, în cadrul unor sesiuni de training ce au loc la finalizarea instalării. Mai mult, la predarea unor sisteme complexe, compania noastră poate aloca temporar personal specializat, pentru a ajuta beneficiarii să deprindă rapid și facil modul de utilizare.

Securizează-ți viitorul cu VP SISTEM!
PROMO

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept