DETECTIE EFRACTIE

Solutii DETECTIE EFRACTIE

Sistemele de detecție efracție și alarmare propuse de VP SISTEM vă ajută să vă asigurați că persoanele apropiate, proprietățile și bunurile dumneavoastră sunt protejate 24h pe zi de intrușii nedoriți. Acestea sunt o măsură importantă de descurajare a tentativelor de intruziune în zonele de securitate și, atunci când este necesar, semnalizează sigur și rapid echipele de intervenție cu privire la acestea, indicând zona în care au loc.

Un sistem de avertizare la efracţie are menirea de a detecta în timp real pătrunderea într-un spaţiu protejat a unei persoane neautorizate şi de a avertiza local prin intermediul unor mijloace de avertizare sonoră şi vizuală şi, dacă este cazul, de a transmite informaţia la un centru pentru monitorizare (dispecerat de monitorizare).

Pentru a corespunde nevoilor specifice ale activității dumneavoastră, putem ca la declanșarea alarmelor sa se transmita mesaje preînregistrate la numerele de telefon stabilite în prealabil sau se poate alarma sistemul CCTV pentru a comuta pe monitoare camerele video care supraveghează zona în care are loc tentativa de efracție.

Oferta VP SISTEM în domeniul detecţiei efracţiei

  • Centrale (cablate, wireless);
  • Tastaturi (LED, LCD);
  • Detectoare de mişcare (PIR, MW, duale);
  • Detectoare geam spart;
  • Avertizoare optice şi acustice;
  • Software pentru dispecerizare şi management.
Securizează-ți viitorul cu VP SISTEM!
PROMO

Acest site foloseste cookie-uri - citeste aici Politica de confidentialitate. Prin continuarea navigarii pe acest site, iti exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Accept